VERKIEZINGEN: GANGSTERS ALLEN DAARHEEN

In een tijd dat zwarte en bruine vlekken de stranden van onze democratieën bevuilen kan alleen de meest neutraal beschikbare informatie ons toelaten om zo menselijk mogelijk te stemmen. Stemmen is in de grond zijn stem voegen bij die van de grote gemeenschap. Voor de Belgen, op 26 mei, zullen dat voor de gewesten, het land en Europa zijn. De anderen zullen alleen hun stem op de europese lijsten kunnen uitbrengen.


Allen ter stembus

De Gang geeft in geen geval advies of steminstructies. Om nog maar te zwijgen over het feit dat velen tijdens een verkiezing ons beloven dat « ze morgen gratis scheren ». We proberen gewoon, dag in dag uit, het programma  naar voor te schuiven dat op het spel staat  inzake het ouderdomspensioen en de gezondheidszorg (vooral voor de oudste senioren).

Allen ter stembus om over de toekomst van komende generaties te beslissen.

Partagez cet article / Deel dit artikel !
Ce contenu a été publié dans Article ABONNES. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.